VESH_SPORT_NASLOVNA_1920X664PX

Vesh Active Fresh Deterdžent

VESH_ACTIVE_GEL

Vesh ACTIVE FRESH deterdžent nudi izvrsne rezultate pranja rublja u kombinaciji sa efikasnim uklanjanjem neugodnih mirisa, zbog čega je namijenjen prvenstveno za pranje sportske odjeće. Zbog specifične formulacije može eliminirati do 90% različitih vrsta neugodnih mirisa, uključujući i ustajale mirise znoja.

Dostupna pakiranja:
1,46 L - 20 pranja
2,92 L- 40 pranja

CLAME-1-ACTIV-POWER-GEL

Odor Control tehnologija se bazira se na molekulama u sastavnici ovog deterdženta, a koje zbog svoje specifične kemije mogu eliminirati neugodne mirise (znoja, dima, hrane). Funkcioniraju na način da se te aktivne molekule vezuju s česticama neugodnih mirisa te ih potom pretvaraju u novi, neutralni oblik.

paradise-clame

Poseban dodatak u formuli Active gela je miris omiljenog Violeta Paradise omekšivača. Upravo zbog toga nakon pranja odjeće sa Vesh Active gelom još dugo osjećamo svježinu koja je kombinacija citrusnih i voćnih nota, uz bogatu aromu cvjetova breskve i ruže.

CLAIM-DJELOVANJE-NA-NISKOJ-TEMP

Efikasan je i na niskim temperaturama te uspješno djeluje već na temperaturi od 20 ºC. To je posebno važno kod sportske odjeće, koja zbog specifičnog sastava zahtjeva pranje na niskim temperaturama, a s druge strane eliminira neugodne mirise znoja.