Dio grupacije

ŠTA TE PERE?

Vesh je novi Violetin brend HDD gelova za pranje rublja ( gelova za teška zaprljanja), koji po kvaliteti ciljaju na one najzahtjevnije potrošače.
Vesh kao brand ne viče: “Oh! Ne! Opet mrlja!”. Za razliku od toga Vesh slavi neopterećenost! Slavi lakoću življenja i slobodu od straha zaprljanja robe.
Vesh je namijenjen potrošačima koji žive punim plućima, ne boje se pogriješiti, krivo procijeniti, predati se radosti življenja, strastima, nekad i izgubiti glavu. „Prljave“, nepredvidive situacije sastavni su dio života, ali s Vesh-om one postaju zabavne.
Vesh potrošače oslobađa od trošenja nepotrebne pažnje na sve one stvari koje nas sprječavaju pri uživanju u životu u njegovim punim bojama - jer znamo da postoji deterdžent koji nam pomaže da budemo ono što želimo biti i živimo kako želimo u vlastitoj vešmašini života. Jednostavno, pustimo da nas pere obojan život, dostižan s Vesh-om svakome.
Slogan "Nek' te pere Vesh" je krilatica kojom opisujemo eksploziju boja, emocija, nepredvidljivih situacija i mrlja koje tretiramo kao život!

Terms & Conditions| Privacy| Sitemap